22/ 10/ 2011. 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας: ‘Παιχνίδι για όλους. Η δύναµη του παιχνιδιού στην καθηµερινή ζωή’

24grammata.com/ Ημερολόγιο επιστημονικών συνεδρίων

Πρόσκληση:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ µέρους του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και της Οργανωτικής Επιτροπής έχω τη χαρά και την τιµή να σας προσκαλέσω στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας µε τίτλο: ‘Παιχνίδι για όλους. Η δύναµη του παιχνιδιού στην καθηµερινή ζωή’, που θα διεξαχθεί στην Αίγλη Ζαππείου, στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2011.

Το παιχνίδι σε ποικιλία µορφών, άλλοτε ατοµικό, άλλοτε οµαδικό, µέσο αξιολόγησης, µάθησης αλλά και ψυχαγωγίας, είναι απαραίτητο σε όλες τις ηλικίες και φάσεις της ζωής µας. Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και το συνέδριο µας είναι ο κατάλληλος χώρος για να συναντηθούµε και να ανταλλάξουµε απόψεις για όλα τα νεότερα επιστηµονικά, κλινικά και τεχνολογικά επιτεύγµατα. ∆ιακεκριµένοι Έλληνες και διεθνούς κύρους προσκεκληµένοι οµιλητές θα κληθούν να καταθέσουν την εµπειρία και τη γνώση τους. Με χαρά θα υποδεχτούµε σε αυτό το συνέδριο, εργασίες σας που αφορούν σε παιδιά, σε ενήλικες και ηλικιωµένους.

Οι θεµατικές ενότητες θα επιτρέψουν στους συναδέλφους, αλλά και σε άλλους επαγγελµατίες που χρησιµοποιούν το παιχνίδι ως θεραπευτικό µέσο, να παρουσιάσουν τα ευρήµατα τους, να αποτιµήσουν θεραπευτικές παρεµβάσεις και να ανοίξουν προοπτικές έρευνας και δράσης σε νέους τοµείς που µας ενδιαφέρουν όλους.
Τις ίδιες µέρες θα πραγµατοποιηθεί, στην Αθήνα, συνάντηση των εκπροσώπων του Συµβουλίου Εργοθεραπευτών των Ευρωπαϊκών χωρών (COTEC) και θα έχουµε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ν’ ανταλλάξουµε γνώσεις και εµπειρίες µε τους ευρωπαίους συναδέλφους µας.

Παράλληλα µε τις επιστηµονικές εκδηλώσεις θα λειτουργήσει έκθεση υλικών, εξοπλισµού και βιβλίων από τους χορηγούς του συνεδρίου µας. Αναµφισβήτητα η ενεργός συµµετοχή σας θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για την επιτυχία του Συνεδρίου µας.

Με εκτίµηση

Κυριακή Κεραµιώτου
MSc, Εργοθεραπεύτρια
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ