για τους αναγνώστες του 24grammata.com: 2 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία του Τσιριγώτη στο Half Note

24grammata.com- επικαιρότητα

Μόνο για σήμερα 25/04/2013

Για τους αναγνώστες του 24grammata.com: 2 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία του Τσιριγώτη στο Half Note. Αξίζει τον κόπο να δείτε μια μοναδική παράσταση. Το 24grammata.com σας προσφέρει 2 εντελώς δωρεάν εισιτήρια, στους πρώτους που θα στείλουν μειλ ή sms στα [email protected] ή 6947 82 43 86 με την αναφορά “Τσιριγώτης”.

ακούστε μοναδικές ερμηνείες του Τσιριγώτη κλικ εδώ

Γιώργος Τσιριγώτης – «Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου»
Ο Γιώργος Τσιριγώτης επανέρχεται στη σκηνή του Half Note για να ξεδιπλώσει τα 4 μουσικά του πρόσωπα, τα «4 πρόσωπα ενός τενόρου», όπως χαρακτηριστικά τιτλοφορεί την παράστασή του.
25/4/2013
Ξεκινά με άριες και ναπολιτάνικες καντσονέτες, περνά στην Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη με τραγούδια που κύριο εκπρόσωπο έχουν τον Αντώνη Νταλγκά, συνεχίζει με Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη και δείχνει τέλος το σύγχρονο πρόσωπό του, παίζοντας τα καινούργια του τραγούδια γραμμένα από τους Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Πιτλόγλου.

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ/ τραπέζι: 10, 15 ευρώ    www.halfnote.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου

Ο Γιώργος Τσιριγώτης επανέρχεται για τρίτη φορά στη σκηνή του Half Note, πλαισιωμένος από τέσσερεις μοναδικούς δεξιοτέχνες μουσικούς, για να μας χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές συγκίνησης και πάθους με «Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου», την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Ξεκινώντας με άριες και ναπολιτάνικες καντσονέτες, περνώντας στην Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη με τραγούδια που κύριο εκπρόσωπο έχουν τον Αντώνη Νταλγκά, συνεχίζοντας με Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη και δείχνοντας τέλος το σύγχρονο πρόσωπό του, παίζοντας τα καινούργια του τραγούδια γραμμένα από τους Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Πιτλόγλου.

Μαζί του οι δεξιοτέχνες: Παναγιώτης Παπαγεωργίου: πιάνο, Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί, Θανάσης Σοφράς: κοντραμπάσο, Θανάσης Βασιλάς: μπουζούκι.

Ο Γιώργος Τσιριγώτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου έμαθε να παίζει και να τραγουδά τα λαϊκά μας τραγούδια. Συνέχισε τις σπουδές του στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έζησε για δέκα χρόνια. Εκεί, μελέτησε με εξαιρετικούς δασκάλους φωνητική και μουσική και συνεργάστηκε με γνωστούς μαέστρους της Β. Καλιφόρνιας, διεθνείς μουσικούς και κλασικές ορχήστρες (Zoila Munoz, Michael Goodwin, Marla Volovna), τραγουδώντας όπερες και άριες, κυρίως του ιταλικού ρεπερτορίου. Ταυτόχρονα συμμετείχε σε μικρότερα μουσικά σχήματα παίζοντας παραδοσιακές μουσικές της χώρας μας και της Μεσογείου.

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με κάποιους από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τους: Κυριάκο Γκουβέντα, Θανάση Βασιλά, Ντάσο Κούρτη, Θανάση Σοφρά καθώς και με τον Μανώλη Καραντίνη και τον Ανδρέα Τσεκούρα, κάνοντας αφιερώματα για τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη.