Οnline προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις ομογενών

α. Από το 1988: διδάσκουμε, αποκλειστικά, όλα τα φιλολογικά μαθήματα

β. Από το 2008: Διδασκαλία Φιλολογικών Μαθημάτων εξ αποστάσεως  (e – learning εντός και εκτός Ελλάδας με βιντεοσυνδιάσκεψη, Web Conferencing)  κλικ εδώ

γ. Εξετάσεις ομογενών – Ελλήνων του εξωτερικού (το μοναδικό Φιλολογικό Φροντιστήριο για τους ομογενείς)  κλικ εδώ

University entry exams in Greece

Για πρώτη φορά οι ίδιοι καθηγητές του φιλολογικού σπουδαστηρίου “Γ. Δαμιανός”,  διδάσκουν, διαδικτυακά, τα ελληνόπουλα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του κόσμου και αν βρίσκονται.

Για πρώτη φορά καθηγητές με πολυετή φροντιστηριακή πείρα και συγγραφική δραστηριότητα (όλοι οι συμμετέχοντες είναι συγγραφείς σχολικών βιβλίων) δοκιμάζουν τις εκπαιδευτικές προκλήσεις της νέας εποχής.

Την εποπτεία του προγράμματος, καθώς και τη διδασκαλία σε αρκετά τμήματα έχει αναλάβει ο κ Γ. Δαμιανός

Η διδασκαλία γίνεται σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα ταυτόχρονης συνομιλίας, επεξηγήσεων, γραφής, παροχής σημειώσεων, πολλές ασκήσεις, καθώς και διαγωνίσματα. Αποτελεσματικότερα από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.

Ξεκινήστε, άμεσα, μέσω διαδικτύου (ατομικά / ομαδικά μαθήματα, με υπερσύγχρονο Web Conferencing, σε πραγματικό χρόνο). Συνεχίστε τον Ιούνιο με  τα εντατικά τμήματα στην έδρα μας ή και διαδικτυακά.

Προετοιμασία για όλα τα φιλολογικά μαθήματα:

Έκθεση- έκφραση (κατηγορίες: 1-5). Διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας για όλες τις λυκειακές τάξεις
Αρχαία ελληνικά,
Ιστορία,
Λατινικά,

Ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις των ομογενών (για την εισαγωγή στην Ανώτατη εκπαίδευση ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό). Είτε μέσω διαδικτύου, είτε στην έδρα των φροντιστηρίων μας (Βριλήσσια – Μαρούσι- Αγία Παρασκευή)

Ιδιαίτερα μαθήματα μέσω διαδικτύου και για όποιες δυσκολίες συναντούν οι μαθητές στην σχολική τους πρόοδο, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκονται (πρόβλεψη ωραρίου)

Συστηματική διδασκαλία, σε ολιγομελή γκρουπ, μέχρι την ημέρα των εξετάσεων (παραδίδονται μαθήματα, διαδικτυακά ή εκ του σύνεγγυς ,  και κατά τον μήνα Αύγουστο)

Τμήμα των μαθημάτων μπορεί να διδαχθεί, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους,  μέσω διαδικτύου και τους καλοκαιρινούς μήνες στην έδρα των φροντιστηρίων μας (Βριλήσσια – Μαρούσι- Αγία Παρασκευή)

Διαδικτυακά μαθήματα και κατά το Σαββατοκύριακο.

Τακτικά διαγωνίσματα, διόρθωση εκθέσεων, μέσω διαδικτύου

Δυνατότητα ομαδικών μαθημάτων μέσω διαδικτύου

Συνδρομή στις γραφειοκρατικές διαδικασίες