Συλλέγουμε ό,τι αξιόλογο έχει δημοσιευτεί για την ελληνική αρχαιότητα. Δείτε τη συλλογή μας για τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη κ.ά. (1200 μελέτες και 800 free ebook)

Περιηγηθείτε στην πιο ολοκληρωμένη συλλογή στο παγκόσμιο διαδίκτυο γύρω από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη (κλικ στα υπογραμμισμένα)

Πλάτων (427 π.Χ.–347 π.Χ.) / PLaton :
α. όλα β. έργα γ. μελέτες / άρθρα δ. ξενόγλωσσα
a. all b. original text c. studies δ. in english

Αριστοτέλης (384 π.Χ.. 322 π.Χ) / Aristotle:
α. όλα β. έργα γ. μελέτες / άρθρα δ. ξενόγλωσσα
a. all b. original text c. studies δ. in english

και πολλά άλλα σε αυτό το σύνδεσμο κλικ εδώ

Δείτε, επίσης, το μεγαλείο των Αρχαίων Ελλήνων στην αγγλική γλώσσα (200 μοναδικά free e book για την αρχαία Ελλάδα στην αγγλική) κλικ εδώ.

Προωθήστε στις επαφές τους παραπάνω συνδέσμους. Ενημερώνονται καθημερινά χάριν της εθελοντικής προσφοράς του Φιλολογικού Σπουδαστηρίου “Γ. Δαμιανός”

damianos

Φιλολογικό Σπουδαστήριο “Γιώργος Δαμιανός”

Από το 1989 ειδικευόμαστε στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας
και στα μαθήματα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης

Το Φιλολογικό Σπουδαστήριο “Γιώργος Δαμιανός” αρχίζει τη θερινή προετοιμασία για τους υποψηφίους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ στις 20 Ιουνίου 2013.

Θα λειτουργήσουν τμήματα:
Α. Για του μαθητές που ολοκλήρωσαν τη Β΄Λυκείου

  •     Θεωρητική Κατεύθυνση, αποκλειστικά
  •     Έκθεση – Έκφραση, για όλες τις κατευθύνσεις, εξειδικευμένη διδασκαλία κλικ εδώ

Β. καθώς και τμήματα για τις πανελλήνιες εξετάσεις των Ομογενών, Σεπτέμβριος 2013, (διάρκεια: 20 Ιουνίου – αρχές Σεπτεμβρίου 2013)

  •     Εξειδικευμένη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας (κατ.: 1-5). Το μοναδικό εξειδικευμένο φιλολογικό σπουδαστήριο για τους Έλληνες του εξωτερικού
  •     Θεωρητική κατεύθυνση (κατ.: 1,2) κλικ εδώ

Γ. Online μαθήματα με βιντεοσυνδιάσκεψη για όλους τους μαθητές εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας κλικ εδώ

Εκτός από τις καθημερινές σας περιμένουμε, ακόμα και, τα Σαββατοκύριακα 8, 9 Ιουνίου και 15,16 Ιουνίου 2013 (Μαρούσι – Αγία Παρασκευή, κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης), για να σας δώσουμε πληροφορίες για το πρόγραμμα μας. Μπορείτε, επίσης, να μας καλέσετε σε βιντεοσυνδιάσκεψη κλικ εδώ.

Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προσυνεννόηση: +30 210 612 70 74 και +30 210 600 87 50, για περισσότερα επισκεφτείτε τον ιστότοπο damianos.com.gr