1/12/2011. 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου

24grammata.com/ ημερολόγιο επιστημονικών συνεδρίων

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Εκ μέρους του ΔΣ της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton, στις 1-4 Δεκεμβρίου 2011.

Το Συνέδριο διοργανώνεται για πέμπτη φορά στην Αθήνα (1981, 1989, 2001, 2005). Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το Συνέδριό μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της Επιστημονικής Κοινότητας της ειδικότητάς μας, η οποία έχει μεγαλώσει αισθητά την τελευταία δεκαετία. Τόσο οι  συνεδριακοί και εκθεσιακοί χώροι, όσο και οι υπηρεσίες εστίασης και διαμονής θα εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία σε όλους μας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, όπως πάντα, Έλληνες, αλλά και ξένους συναδέλφους από την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με άριστη γνώση και εμπειρία των  διαφόρων τομέων της ειδικότητάς μας. Φιλοδοξία μας είναι η σχεδίαση ενός πλούσιου και συγχρόνως ουσιαστικού Επιστημονικού Προγράμματος.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στο Συνέδριο με τις εργασίες σας, αλλά και με την ουσιαστική σας παρουσία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου,
Καθηγητής Αριστείδης Αθανασιάδης-Σισμάνης

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ