12/ 10/ 2011. 67ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής

24grammata.com/ Ημερολόγιο Επιστημονικών Συνεδρίων

Το 67ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, από τις 12 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2011.

Στο Συνέδριο, που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της ΕΕΧΟΤ για το 2011, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν ενδιαφέροντα θέματα σε όλους τους τομείς της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας με τη μορφή εκπαιδευτικών σεμιναρίων, διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών, αντιπαραθέσεων, προφορικών ανακοινώσεων και ηλεκτρονικών παρουσιάσεων.

Όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, θα συμμετέχουν διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ευρώπη και την Αμερική, προσδίδοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επιστημονικές εκδηλώσεις του Συνεδρίου.

Η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευόμενους ιατρούς θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των νεωτέρων, διανθίζοντας τις γνώσεις τους με σύγχρονες επιστημονικές απόψεις.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΕΧΟΤ και των τμημάτων της, το Συνέδριο θα συμπεριλαμβάνει ημέρα Ειδικών Τμημάτων, κατά την οποία τέσσερα τμήματα θα πραγματοποιήσουν την κεντρική ετήσια εκδήλωσή τους εντός του Συνεδρίου. Ακριβώς γι αυτό το λόγο το Συνέδριο θα διαρκέσει μια επιπλέον μέρα πέραν της συνήθους διάρκειας.

Τα Ειδικά Ττμήματα που προαναφέραμε θα είναι: το τμήμα Ορθοπαιδικών Λοιμώξεων, το τμήμα Ορθοπαιδικής Ογκολογίας, το τμήμα Χειρουργικής Ώμου – Αγκώνoς και το τμήμα Ορθοπαιδικής Παίδων. Η παρούσα συνεργασία αναμένεται να ενισχύσει το Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΕΧΟΤ αλλά και την ετήσια εκδήλωση των συμμετεχόντων τμημάτων.

Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου, έχουν προγραμματισθεί και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να είναι ευχάριστη και η παραμονή των συνοδών μελών.

αναλυτικές πληροφορίες www.eexot2011.gr