ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ

24grammata.com/ ειδική εκπαίδευση

Ο κ.Κωνσταντίνος Καλλίμαχος, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Επιληψία, Αγάπη μου»

Στις 8 Απριλίου  διοργανώνεται Εκδήλωση Υπέρ των παιδιών με βαριά επιληψία,στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Θέμα: Φιλανθρωπική εκδήλωση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ για τα παιδιά με Φαρμακοανθεκτική Επιληψία ή Σύνδρομο Ντραβέ

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ (Επιδαύρου 8, Πλατύ Αγλαντζιάς, 2114 Λευκωσία – τηλ. 22332022) διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στον κινηματογράφο ΖΗΝΑ ΠΑΛΛΑΣ, με την προβολή της ταινίας “First do no harm” του σκηνοθέτη Τζιμ Άμπραχαμς, όπου πρωταγωνιστεί η Μέριλ Στριπ στο ρόλο της μητέρας ενός αγοριού με φαρμακοανθεκτική επιληψία. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η οικονομική στήριξη των παιδιών με «Φαρμακοανθεκτική Επιληψία – Σύνδρομο Ντραβέ».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίας Έλσης Χριστόφια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011, στις 8.00 μμ.

Μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει κοκτέιλ στο φουαγιέ του κινηματογράφου, και ο πατέρας ενός παιδιού με Φαρμακοανθεκτική Επιληψία (Σύνδρομο Ντραβέ), ο κύριος Κωνσταντίνος Καλλίμαχος, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Επιληψία, Αγάπη μου». Επίσης όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

Το εισιτήριο για την φιλανθρωπική εκδήλωση και το κοκτέιλ είναι 10 ευρώ και όποιος επιθυμεί μπορεί, κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ, να αγοράσει το βιβλίο στην εδική τιμή των 15 ευρώ.