Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ»

24grammata24grammata.com

Χορηγός αφιερώματος:
Σπουδαστήρι
Λυκείου στα Βριλήσσια
για όλες τις κατευθύνσεις
Πεντέλης 25, Βριλήσσια,
τηλ 210 612 70 74, πληρ. κλικ εδώ

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

«Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ»

Ο σύλλογος συστάθηκε στα τέλη του 1954 από κατοίκους των Άνω Βριλησσίων, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μέσα από μια συλλογική έκφραση και δημοκρατική συμμετοχή, για τη διαμόρφωση και λήψη αποφάσεων που αφορούν στην πολιτιστική, περιβαλλοντική, εξωραϊστική, επιμορφωτική, φιλανθρωπική και γενικά κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής του συλλόγου απαγορευμένων των κομματικών εκδηλώσεων μέσα στο σύλλογο.

Στην πενηντάχρονη και πλέον πορεία του, συμμετέχει ενεργά με φιλανθρωπικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Ενδεικτικά αναφέρεται η δενδροφύτευση στη διασταύρωση Λεωφόρου Πεντέλης και Λεωφόρου Αναπαύσεως όπου έχει τοποθετηθεί και ενθύμια στήλη, η συμμετοχή σε άλλες δενδροφυτεύσεις, σε καθαρισμό πάρκων και του δάσους της περιοχής μας, επίσης ομιλίες για την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και άλλα θέματα οικολογικού περιεχομένου.

Στο αθλητικό σκέλος του συλλόγου, δραστηριοποιείται η ομάδα σκάκι για παιδιά Δημοτικού και μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων, που συμμετέχει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, που διοργανώνει η Ελληνική σκακιστική ομοσπονδία με αξιόλογες μάλιστα διακρίσεις. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό

Αθ. Διάκου 14 & Μεγ.Αλεξάνδρου

στα Άνω Βριλήσσια δίπλα από το ΚΕΠ, όπου οι δημότες μπορούν να τα επισκέπτονται

Σάββατο 10:30 – 12:00 και Κυριακή 17:00 – 19:00 ή κατόπιν συνενόησης.

Για τις δραστηριότητες του συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από
το blog http://anovrilissia.blogspot.com/

Επικοινωνία

e-mail
[email protected]

http://www.vrilissia.gr