Η ομογένεια της Ιταλίας θρηνεί για την απώλεια του Νώε Παρλαβάντζα

24grammata.com/ επικαιρότητα/ απόδημος ελληνισμός

Η Ομογένεια της Ιταλίας μαζί με όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς θρηνεί την απώλεια του φίλου δημοσιογράφου Νώε Παρλαβάντζα, ο οποίος έφυγε πριν δυό μέρες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο Νώε Παρλαβάντζας έγινε γνωστός μέσα από την καθημερινή ενημερωτική ομογενειακή εκπομπή της “Φωνής της Ελλάδας”, “Δίκτυο χωρίς Σύνορα”.
Η πολιτική κηδεία του δημοσιογράφου, κατόπιν επιθυμίας του, θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 στις 17.00 το απόγευμα, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην αίθουσα πολιτικών εκδηλώσεων. Στη μνήμη του, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα για τη ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (αριθ. λογαριασμού
111/296006-04).
«Ο Νώε Παρλαβάντζας, ο ανιδιοτελής και ακούραστος σκαπανέας της δημοσιογραφικής έρευνας, ο φίλος, ο συνάδελφος, ο δάσκαλος, θα ζει πάντα στη μνήμη μας και την καρδιά μας», επισημαίνεται-μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωση της διεύθυνσης της «Φωνής της Ελλάδας».
Ο Νώε Παρλαβάντζας αγαπήθηκε από την Ομογένεια, στα πέρατα της γης, μέσα από την καθημερινή ενημερωτική ομογενειακή εκπομπή της «Φωνής της Ελλάδας», «Δίκτυο χωρίς Σύνορα». Ο Νώε, όλα τα θέματα, που αφορούσαν την ελληνική Διασπορά, τα προσέγγιζε με ιδιαίτερη ευαισθησία. Μέσα από τη «Φωνή της Ελλάδας», ο Νώε έχει συγκροτήσει ένα σύγχρονο επικοινωνιακό μοντέλο ενημέρωσης για θέματα και αφιερώματα στην Ομογένεια.
To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας και το Συντονιστικό Συμβούλιο του Δικτύου Νεολαίας Ιταλίας εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του φίλου της Ομογένειας Νώε Παρλαβάντζα.
Καλό ταξίδι Νώε! Θα μας λείψεις!
24 Ιουλίου 2011
Εκτελεστικό ΟΕΚΑΙ