Σεμινάριο για τη σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος & τη Συνέντευξη Εργασίας από Ειρ. Ανδριώτη στον Πολυχώρο Πολιτισμού, Χαλάνδρι

  Η πιο έγκυρη πρόταση για τη

σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος & τη Συνέντευξη Εργασίας

από την Ειρήνη Ανδριώτη, Career Coach

 

Κυριακή 6 Μαϊου, διάρκεια: 11:00 – 13:30

στον Πολυχώρο Πολιτισμού “24γράμματα” Λεωφ. Πέντέλης 77 (εμπορ. κέντρο Ερμείον, α΄όροφος), Χαλάνδρι, τηλ. 210 612 70 74 http://www.24grammata.com/?p=54817

κόστος συμμετοχής: 15ευρώ

Μέχρι τώρα κόπιασες και δεν άφησες τίποτα στην  Τύχη.

Η πρώτη επαφή με τον εργοδότη σου είναι καθοριστική γαι όλη τη ζωή σου.

Κάνε σωστά τα επαγγελματικά πρώτα  βήματα σου.

Στο σύντομο αλλά περιεκτικό σεμινάριο «Βιογραφικό Σημείωμα & Συνέντευξη Εργασίας» θα αναφερθούμε σε σημεία-κλειδιά που θα σε προετοιμάσουν για να διεκδικήσεις την επόμενη εργασία σου.

Φέρε μαζί σου το Βιογραφικό σου Σημείωμα,

θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις άμεσα τις οδηγίες που θα συζητήσουμε.

Βρήκες την κατάλληλη εργασία και ετοιμάζεσαι να τη διεκδικήσεις…

Βήμα 1ο : Συντάσσεις ένα Βιογραφικό Σημείωμα που αποτελεί τον “Καθρέφτη” της Επαγγελματικής σου Ταυτότητας. Το κατάλληλο βιογραφικό εξασφαλίζει τη μετάβαση στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2ο : Καλείσαι σε Συνέντευξη Εργασίας! Τώρα πρέπει να υποστηρίξεις όσα αναφέρεις στο Βιογραφικό σου. Η γλώσσα το σώματός σου να εκπέμπει αυτοπεποίθηση, οι απαντήσεις σου να εμπνέουν εμπιστοσύνη, οι ερωτήσεις σου (ναι, θα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις!) να δηλώνουν ωριμότητα και επαγγελματισμό.

Βήμα 3ο : Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεστε!

Είτε είσαι Νέος/Νέα κι αναζητάς την πρώτη σου εργασία είτε έμπειρος επαγγελματίας που βρίσκεσαι σε εργασιακά σταυροδρόμια και καλείσαι να κάνεις επιλογές, τα δύο πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν με προσοχή για να οδηγήσουν με επιτυχία στο τρίτο.

 

Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 210. 612 70 74 [email protected]

και για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνηστε με την κυρία Ειρήνη Ανδριώτη: τηλ. 211 22 11 817 ή [email protected] 

 

 

Ειρήνη Ανδριώτη, Career Coach

 

Η Ειρήνη Ανδριώτη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγ/κού Προσανατολισμού “Global Career Development Facilitator” – GCDF από το National Board of Certified Counselors, Inc – NBCC και Coach από το Association for Coaching.  Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Ψυχολογία και Συμπεριφορά του Εφήβου και έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση και ερμηνεία Ψυχομετρικών Εργαλείων.

Αναλαμβάνει έργα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού συνεργαζόμενη με Επιχειρήσεις (performance assessment, career path, outplacement), ειδικές ομάδες πληθυσμού, καθώς και Ιδιώτες (Ενήλικες και Εφήβους).

Ως Εργασιακή Σύμβουλος συνεργάζεται με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΜΚΟ «ΑΡΣΙΣ», το ΝΠΙΔ «Επάνοδος» που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Δήμο της Αθήνας – Πρόγραμμα «Στέγαση κι Επανένταξη» όπου υποστηρίζει άτομα από κοινωνικά ευάλωτες ή/και αποκλεισμένες ομάδες πληθυσμών να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας.

Διοργανώνει

– ομάδες Εφήβων ώστε ν’ αναγνωρίσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και να χαράξουν το κατάλληλο μονοπάτι ακαδημαϊκών και επαγγελματικών επιλογών,

– ομάδες Γονέων ώστε ν’ αντιμετωπίσουν το άγχος τους και να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα πλάνα των παιδιών τους,

– ομάδες Ενηλίκων που νοιώθουν την ανάγκη να διαχειριστούν διλλήματα και να λάβουν αποφάσεις, βρισκόμενοι σε σταυροδρόμια.

Περισσότερες πληροφορίες

Site: www.compass-services.gr

https://www.linkedin.com/in/andriotitraining/