Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν

Υπεύθυνoι στήλης: Λυδία Φαλκώνη, Κωσταπάνος Μηλιαρέσης

 Be aware 

                          ευκαιρίες για νέους / ευκαιρίες ζωής

  

Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν          

Προσοχή όλες οι εκδηλώσειις που αναφέρονται απ εδώ και κάτω έχουν λήξει. Τα 24grammata.com αποσύρουν την ανακοίνωση των εκδηλώσεων από την τακτική σειρά και τη διατηρούν στο τέλος της σελίδας για αρχειακή χρήση

24grammata.com/ Be aware-ευκαιρίες για νέους

To ηλεκτρονικό περιοδικό 24grammata.com εγκαινιάζει μια νέα μόνιμη στήλη προβολής όλων των  σημαντικών ευκαιρίων που απευθύνονται στους νέους:  Events, συνέδρια, παρουσιάσεις, career days, start up, δράσεις, εκθέσεις, διαγωνισμοί, scientific congress και  άλλες ευκαιρίες, που  πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και Κύπρο (Greece & Cyprus).

Πρόκειται για μια μόνιμη ατζέντα (agenda, conference, calendar scientific congress) με σκοπό την ανάδειξη της  επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης.
Όλα αυτά προσανατολισμένα στους νέους, με στόχο την ανάπτυξη τους, την επαγγελματική και κοινωνική δικτύωση, την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Η στήλη ανανεώνεται εβδομαδιαία. Στην παρουσίαση είναι ευδιάκριτη η ημερομηνία έναρξης συνεδρίου (events-conferences-career, days-start, up-seminars). Οι ανακοινώσεις δημοσιεύονται ανάλογα με την ημερολογιακή προτεραιότητα (πρώτα τα συνέδρια του τρέχοντος μήνα). Όταν περάσει η ημερομηνία τέλεσης συνεδρίου (events-conferences-career, days-start, up-seminars), η ανακοίνωση μεταφέρεται στο τέλος (μετά από το ευδιάκριτο διαχωριστικό  ), ώστε να παραμένουν για αρχειακή εκμετάλλευση οι εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα καθ όλη τη χρονιά  στην Ελλάδα και Κύπρο (Greece & Cyprus). Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της στήλης 11/03/2011

Προβάλλονται όλα τα Δελτίου Τύπου,

Μπορείτε να αποστείλετε τα Δελτία Τύπου και να ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο:

lydiamaria.falkoni[@]aiesec.net

και

 

Υπεύθυνη στήλης: Λυδία Φαλκώνη, Κωσταπάνος Μηλιαρέσης

Inspiration, development, creativity, action. Hear-Watch-Live-Dare-Act!
Τime to wake up, time to be aware!!!

 

Μπορείτε να αποστείλετε τα Δελτία Τύπου και να ζητήσετε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο: