Συνεξέταση Γλώσσας και Λογοτεχνίας για όλες τις Τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ , Θεοδώρα Πυττερού – Δήμητρα Ιωαννίδη, εκδ. 24γραμματα

  Συνεξέταση Γλώσσας και Λογοτεχνίας για όλες τις Τάξεις του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ , Θεοδώρα Πυττερού – Δήμητρα Ιωαννίδη, εκδ. 24γραμματα

ΣΕΙΡΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (αρ. σειράς 21)
Τίτλος: Κριτήρια συνεξέτασης Γλώσσας – Λογοτεχνίας Α΄, Β’, Γ’ Γυμνασίου
Συγγραφείς: Ιωαννίδη Δήμητρα – Πυττερού Θεοδώρα
Διόρθωση κειμένου: Ειρήνη Κοζανίτη
Τόπος και Χρονολογία πρώτης έκδοσης: Αθήνα, Ιούλιος 2019
ISBN: 978-618-5423-855
Σελίδες: 326

Τιμή: 22,00

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία και on line https://24grammata.com/product/261151/

καθώς και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74 (Αντικαταβολή – Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για όλη την επικράτεια)

Διάσταση σελίδας: 20x29cm
Γραμματοσειρά: Calibri
Χαρτί: Γραφής και Chamois 120gr
Εκδόσεις: 24γράμματα / Γιώργος Δαμιανός
Διεύθυνση / Κεντρική Διάθεση:
Λεωφόρος Πεντέλης 77, Χαλάνδρι 152 34
Τηλ.: +30 210 612 70 74
Email: [email protected]
Web site / e-shop: www. 24grammata.com
Copyright © 2019 24γράμματα
Η

Το βιβλίο «Κριτήρια Συνεξέτασης Γλώσσας – Λογοτεχνίας για το Γυμνάσιο» αποτελεί ένα εργαλείο για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Είναι ένας συλλογικός τόμος που περιλαμβάνει κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης – συνεξέτασης της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ανά θεματικές ενότητες για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου μαζί με τις απαντήσεις τους.

Η Θεοδώρα Πυττερού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου. Έχει εξειδικευτεί στη Διδακτική των Φιλολογικών μαθημάτων και της Ειδικής Αγωγής. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια διδακτικής. Συγγράφει εκπαιδευτικά βιβλία από το 2017.

Η Δήμητρα Ιωαννίδη ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές της στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχοντας επιλέξει τη Νεοελληνική – Βυζαντινή κατεύθυνση. Έχει ειδικευτεί στη Διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων και στη Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή φιλολογικών βοηθημάτων και εκπονεί μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Εργάζεται σε φροντιστηριακούς οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και σεμινάρια διδακτικής των φιλολογικών μαθημάτων.

πυττερου.jpg