22/09/2011. 7ο Επιστημονικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής

24grammata.com/ Ημερολόγιο Επιστημονικών Συνεδρίων

7ο Επιστημονικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής, Λουτράκι,  22-25/09/2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ και φέτος στο 7ο Επιστημονικό Συμπόσιο Γενικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2011 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Club Hotel Casino Loutraki.
Η επιλογή των επιστημονικών θεμάτων και των ομιλητών γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας προτάσεις που μπορείτε να υποβάλετε απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αλλά και στην ιστοσελίδα  www.gpsymposium.gr
Θεωρούμε πάντα ότι η ενεργός συμμετοχή σας στην οργάνωση και σύνθεση του επιστημονικού προγράμματος καθιστά αυτή την ετήσια πολυθεματική συνάντηση επίκαιρη, εποικοδομητική, ποιοτική, άρτια και ουσιαστική για την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση . Εμείς από τη μεριά μας διασφαλίζουμε σε όλους τους συναδέλφους ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή επειδή ακράδαντα πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους.
Η υπόσχεσή μας στους πάνω από 1.600 συναδέλφους ιατρούς που παρακολούθησαν το 6ο Συμπόσιό μας, για ένα αναβαθμισμένο από κάθε άποψη επιστημονικό πρόγραμμα , γίνεται πραγματικότητα με τον εμπλουτισμό της επιστημονικής θεματολογίας αλλά και με την παράλληλη λειτουργία πολλαπλών αιθουσών ώστε να καλυφθεί όλη η προτεινόμενη θεματολογία. Μία επιπλέον καινοτομία είναι η εισαγωγή Νοσηλευτικών, Μαιευτικών και Διοικητικών θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας και αφορούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Ελπίζουμε στη συνεργασία σας αλλά και στη εποικοδομητική κριτική σας ,ώστε και καλύτεροι να γίνουμε αλλά και επαρκείς οργανωτικά και επιστημονικά , συμβάλλοντας κυριολεκτικά στην Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση.
Αγαπητοί συνάδελφοι θέλουμε αυτό το Συμπόσιο να αφορά και να ανήκει σε όλους μας. Επιθυμία μας είναι να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα μας προσπάθεια και να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας να συναντηθούμε και πάλι στο όμορφο Λουτράκι.

Πηγή Περδικάκη