Ένας Έλληνας της Τανζανίας έχει κάτι να μας πει

24grammata.com/ Θέματα αποδήμων

στηρίξτε το www.karibusana.com

To SANA, που σημαίνει “Save Africa’s Nature”, είναι το όνειρο ζωής ενός δικού μας ανθρώπου, ενός Έλληνα της Αφρικής, του Κώστα Κουκούλη…Ο Κώστας όχι απλά λατρεύει την ήπειρο που τον μεγάλωσε αλλά προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσει τους ανθρώπους και τη φύση της ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το όνειρό του αυτό, μετουσιώθηκε στο SANA, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έφτιαξε φέτος, για να μπορέσει να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο Κώστας έχει ήδη βοηθήσει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο μεμονωμένους ανθρώπους στο Μπουρούντι και την Τανζανία, όσο και ολόκληρη την κοινότητα του χωριού Σααντάνι, δίπλα στο οποίο βρίσκεται η βασική του επιχείρηση το Saadani Safari Lodge.

Από τα έσοδα της δουλειάς του ο Κώστας έχει φτιάξει έργα υποδομής στο Σααντάνι (χαρίζοντας τρεχούμενο νερό στο χωριό), έχει συνεισφέρει στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του χωριού και γενικά θεωρείται από τους ανθρώπους εκεί ο θεόσταλτος Ελληνας στον οποίο στηρίζονται ατομικά και συλλογικά όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόσφατα, λίγο πριν την επίσημη δημιουυργία του SANA, ο Έλληνας ομογενής, ξεκίνησε να φτιάξει ένα ιατρικό κέντρο σε ένα άλλο χωριό της ανατολικής Τανζανίας, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε τα έξοδα εχγχείρισης ενός παιδιού Μασάι που τώρα χαίρει άκρας υγείας.

Αν μπείτε στο www.karibusana.com, μπορείτε να βρείτε ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια ενός Ελληνα που αγάπησε όσο ελάχιστα την Αφρική. Όλα αποσκοπούν στο καλό των Αφρικανών και της γης τους. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Χρηματικά και όχι μόνο. Φάρμακα, ρουχισμός, τεχνικός εξοπλισμός, συμβούλευση ή ακόμη και η απλή επαφή με έναν δικό μας άνθρωπο σ’ αυτή την ευαίσθητη πλευρά του πλανήτη μας, αρκεί.

Στείλε τώρα ένα μήνυμα ή κάλεσε στο τηλέφωνο τον Κώστα. Ακόμη και μία ιδέα σου, θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο του.

Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το SANA!
www.karibusana.com

η πηγή του παραπάνω κειμένου είναι: www.theworldoffroad.com