Αριθμοί και Γράμματα, εξειδικευμένο φροντιστήριο της Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών στο Μαρούσι

αριθμοι και γραμματαn Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο Αριθμοί και Γράμματα

(εξειδικευμένο φροντιστήριο της Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών από το 1988) 

Γ. Κυριάκογλου, Γ. Δαμιανός

ιστότοποι εδώ και εδώ

Ανάμεσα στη Γλώσσα και τους Αριθμούς κάποιοι βλέπουν δύο διαφορετικούς κόσμους. Εμείς, πάντα, θεωρούσαμε ότι ο κόσμος της Λογικής είναι ενιαίος και αδιαίρετος, είτε τον περιγράφεις με αριθμούς, είτε με γράμματα. Αυτόν τον αόρατο ιστό προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους μαθητές ή στους αναγνώστες μας.
Διδασκόμαστε και διδάσκουμε καθημερινά και συνεχίζουμε, μετά από 27 έτη διδασκαλίας, να θεωρούμε ευλογία αυτή την προσπάθεια.
Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις επιτυχίες μας ή για τη συγγραφική δραστηριότητα ή για τη μεθοδολογία και τον προγραμματισμό (είναι, άλλωστε, όλα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο). Τίποτα, όμως, δεν είναι τόσο πολύτιμο από την ικανοποίηση ότι βοηθήσαμε τους μαθητές μας να μυηθούν στη μαγεία των Μαθηματικών και της Ελληνικής Γλώσσας

Ο φιλόλογος, Γ. Δαμιανός και ο μαθηματικός, Γ. Κυριάκογλου, αναλαμβάνουν υπεύθυνα αυτό το πανέμορφο ταξίδι διδάσκοντας τους μαθητές του Λυκείου σε μικρά ομοιογενή τμήματα (γκρουπ)

τμήματα:
Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου όλωτμηματαν των πεδίων (ολιγομελή – γκρουπ)
αποφοίτων
για όλη την επικράτεια (με βιντεοδιάσκεψη)
ομογενών

 

 

BANNERFINALMIKROΕπιπλέον, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διδασκαλία εξ αποστάσεως μέσω βιντεοδιάσκεψης (μαθήματα που δεν υστερούν σε τίποτα τη διδασκαλία εκ του σύνεγγυς) για απαιτητικούς μαθητές απ’ όλη την επικράτεια, οι οποίοι αναζητούν μια ουσιαστική και ποιοτική διδασκαλία.
Τέλος, λειτουργούν διαδικτυακά μαθήματα σε μαθητές του εξωτερικού, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου (εξετάσεις ομογενών)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση με διστάσετε να επικοινωνήσετε

Γ. Κυριάκογλου, Γ. Δαμιανός

ιστότοποι εδώ και εδώ

Μαρούσι

Δήμητρος 15,

6957 20 50 36, 210 612 70 74

εξωφυλλα-δαμιανος 3 δαμιανος