“Εξαγωγές με κέρδος”

Be aware (ένθετο του 24grammata.com)


Γράφει η Λυδία Φαλκώνη. 

 

 

Με δυο λόγια:

Hμερομηνία: Τετάρτη 27/03

Ώρα: 18.30-20.30

Tόπος: Γαλήνη Ωραιόκαστρου, Θεσσαλονίκη.

Διοργανωτής: ΣΕΒΕ, Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, ICBS

Τηλέφωνο: 2310-698598

Γιατί μειώνονται οι εξαγωγές στην Ελλάδα; Πώς μπορούμε να τις αναπτύξουμε; Πώς μπορεί μία επιχείρηση να επιβιώσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον

Τα πρακτικά βήματα και οι διαθέσιμες υπηρεσίες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση με θέμα «Εξαγωγές με κέρδος»

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην επιτυχή ανάπτυξη των εξαγωγών προς την γειτονική Τουρκία, επισημαίνοντας ευκαιρίες και παρέχοντας τεχνικές και χρήσιμες πρακτικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξαγωγών αυτών.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί ένα μοντέλο, ένα δοκιμασμένο σχέδιο για το κατάλληλο πλαίσιο λειτουργίας μιας εξαγωγικής επιχείρησης, ώστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον να δημιουργεί αξία και κέρδη, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούνται οι αναγκαίες προυποθέσεις για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο και το ICBS Thessaloniki Business College.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ICBS, στη Γαλήνη του Ωραιόκαστρου και ώρες 18.30 εώς 20.30. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους δωρεάν στο

τηλ. 2310-698598 ή με email [email protected]

Φόρμα συμμετοχής:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση «ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ», παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) και να επιστρέψετε το έντυπο συμμετοχής στο ICBS, Γαλήνη Ωραιοκάστρου, τηλ. 2310698598, FAX 2310697795 και στο e-mail [email protected].

ΕΠΙΘΕΤΟ/SURNAME ___________________ΟΝΟΜΑ/FIRST NAME________________
ΙΔΙΟΤΗΤΑ/JOB TITLE___________________________________________________
ΕΤΑΙΡΙΑ/COMPANY____________________________________________________
TEL./ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ_____________________E-MAIL____________________

ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΑΝΗΚΕΤΕ;

ΣΕΒΕ     ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ      ICBS    ΑΛΛΟ 