Πώς έχεις φανταστεί την ιδανική σου δουλειά;

Βe aware – 24grammata.com

Πώς έχεις φανταστεί την ιδανική σου δουλειά;
Περιλαμβάνει ταξίδια, πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους από όλο τον κόσμο, εξωτικούς προορισμούς, πάρτι, ανάπτυξη και όλα αυτά προκαλώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία;
Κι όμως, υπάρχει!
Η διαφημιστική – εκδοτική εταιρία Mindvalley (http://www.mindvalley.com/) ψάχνει για event manager στο Awesomeness Fest!
Awesomeness…what? 4 ήμερο event που συγκεντρώνει επιτυχημένους επιχειρηματίες, διάσημους συγγραφείς, ιδιοκτήτες ΜΚΟ που αλλάζουν τον κόσμο σε εξωτικά μέρη όπως Κόστα Ρίκα, Μαλάουι (από εκεί δεν είχε υιοθετήσει ένα παιδί η Μαντόνα;), για να βγάλουν ομιλίες και να ανταλλάξουν ιδέες. Σούπερ;
Και τι έχεις να κάνεις εσύ? Να τους φέρεις μαζί σε αυτό τον εξωτικό προορισμό, να διοργανώσεις πάρτυ στην παραλία , εκδρομές σε παρθένα δάση, κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα, και κυρίως ομιλίες και συζητήσεις που αλλάζουν ζωές.
Και το καλύτερο? Θα πληρώνεσαι !
Το Awesomeness Fest είναι 100% μη κερδοσκοπικό, και κάθε cent του πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και ΜΚΟ, όπως The Pachamama Alliance (σκοπός να σωθεί το δάσος του Αμαζονίου) και AIESEC (ο μεγαλύτερος φοιτητικός οργανισμός σε 110 χώρες με όραμα την ειρήνη και τη μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσω αναπτυξιακών εμπειριών)
Κι όταν δεν θα κάνεις όλα αυτά, θα δουλεύεις σε μια απ’τις μεγαλύτερες διαφημιστικές – event management εταιρίες του κόσμου, τη Mindvalley, με ανθρώπους από 28 χώρες στην εξωτική πρωτεύουσα της Μαλαισίας Kuala Lumpur!
Δεν το πιστεύεις? Δες το με τα μάτια σου: http://www.worldsmostawesomejob.com/
Για να δηλώσεις, απλά φτιάξε ένα video με τους 3 λόγους που πιστεύεις ότι είσαι awesome και τους 3 λόγους που θέλεις να δουλέψεις για το Awesomeness Fest που να διαρκεί κάτω από 3 λεπτά, ανέβασε το στο Youtube και στείλτους ένα mail με το link και το βιογραφικό σου.

Λίνα Ζιά