Πώς μπορεί η τέχνη να αντιμετωπίσει την κρίση;

Be aware- 24grammata.com

γράφει η Λίνα Ζιά

Η ομάδα του studio Κινητήρας θεωρεί σημαντικό το να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος, κι έτσι δημιούργησε μια σειρά πρωτότυπων μαθημάτων, με δέκτες κυρίως άτομα που έχουν πληγεί από την κρίση.
Παραδίδονται ειδικά μαθήματα που συνδυάζουν τη σωματική άσκηση με το χορό και το θέατρο που οδηγούν σε πνευματική και σωματική χαλάρωση. Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων. Μέσα από σωματική άσκηση, κινητικούς και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, οι συμμετέχοντες ηρεμούν και έρχονται σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό. Στα μαθήματα θα αναπτυχθεί το ομαδικό πνεύμα μέσω της καθημερινής τριβής με την τέχνη, καθώς και θα δημιουργηθεί ένας προσωπικός προγραμματισμός καθημερινότητας, έτσι ώστε η ζωή να συνεχίζει να ανακαλύπτει το νόημα της.
Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου, τα άγχη και τις ανησυχίες που προκαλεί, ενώ ταυτόχρονα ασχολείσαι με την τέχνη και γυμνάζεις το μυαλό και το σώμα σου. Αυτό που κάνει μοναδικό είναι και το μέρος: το studio βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη, Ερεχθείου 22. Τα μαθήματα παραδίδονται μέχρι τέλος Ιουνίου και υπάρχουν ειδικές τιμές για ανέργους.
Θες να μάθεις παραπάνω;
Studio Κινητήρας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109248328