Σε παιδική θεατρική σκηνή μετατρέπεται κάθε Τετάρτη ο Άγιος Ευφρόσυνος

24grammata.com/ επικαιρότητα

Ο Άγιος Ευφρόσυνος είναι από τα πιο ζεστά στέκια των καλοφαγάδων, όχι μόνο στο νομό Κορινθίας, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Βρίσκεται στο Λουτράκι και ξεχωρίζει όχι μόνο για το φαγητό του αλλά και για το πάθος και τη δημιουργική διάθεση του ιδιοκτήτη του, Μιχάλη Δαμιανού. Αυτό το πάθος για δημιουργία ακολουθεί τον κ. Δαμιανό με ό,τι και αν ασχοληθεί και γι αυτό μετατρέπει το χώρο του σε παιδική θεατρική σκηνή, κάθε Τετάρτη Βράδυ (24/11/2010-2/2/2011), με ελεύθερη είσοδο. Πρόταση υπόδειγμα για όλους τους μεμψίμοιρους, που θεωρούν ότι τα Ωραία Έργα έχουν ανάγκη από χρήματα και κρατικές επιχορηγήσεις. Όραμα και Πάθος χρειάζονται και εκεί στο Λουτράκι, στο μαγειρείο Άγιος Ευφρόσυνος φαίνεται ότι τα διαθέτουν και τα προσφέρουν απλόχερα

Συγκεκριμένα

Κάθε Τετάρτη βράδυ, τις νύχτες του χειμώνα, μετατρέπουν το χώρο του μαγειρείου Άγιος Ευφρόσυνος σε παιδική θεατρική σκηνή.
Οι ηθοποιοί Έλσα Λουμπαρδιά και Σοφήλια Τσορτλέκη αφηγούνται και παίζουν τα παραμύθια τους για τους μικρούς μας φίλους και τους συνοδούς τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους και οι παραστάσεις διαρκούν περίπου μία ώρα
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε πρωινές ώρες (εκτός Δευτέρας) στο 2744-0-22247 ή στο  697 3032913
www.agiosefrosinos.gr

Comments are closed.